Pastasallad med getost

publicerat i Sallad & wrap;
På sommaren är det mycket paj, tacos och sallader som gäller i vanliga fall. Eller frukost till middag. Jag vet att många tycker så i värmen. Här i Umeå har det inte varit särskilt varmt, utom igår. Så jag gjorde en variant av salladen som ni ser i min header!
 

Pastasallad 2 port:
3 dl pastafjärilar
Salt
1 stor morot
1/2 rödlök
1 dm gurka
3 msk vinägrette
1 blandsalladpåse
Getost

Gör såhär: Koka upp en kastrull med vatten och salt. Koka pastan stormigt enligt förpackningen. Skölj dem kalla i ett durkslag. Skala och riv en morot, finhacka en rödlök och kärna ur och finhacka en gurka. Blanda kall pasta och grönsaker med vinägretten (vi körde på grekisk vinägrette som var färdig, men måste finnas tusen recept på egna via google). Ställ in i kylen tills det är dags att äta. Vid servering, vänd ner en välsköljd salladsblandning och servera med getost. 
 
 

Kommentera inlägget här :